"Modulo Nature" - rectangulaire plate 38x15 cm, платo

Производител: Guy Degrenne
Модел: 184089
Наличност: Проверете наличност: 0884591966
48.21 лв.
с ДДС: 57.85 лв.

Модел: Modulo Nature
Материал: керамика

Широчина: 380 мм
Дължина: 150 мм

Този продукт има минимално к-во на поръчка 2

Серията Модуло Натюр е елегантна и същевременно ежедневна линия на френската марка за професионалисти - " Ги Дегрен ". Серията е изработена от керамика ( бяла каменина ), модерна е, и е релефна

За разлика от останалите съдове на тази серия, платото е изработено от гладка, гланцирана, бежова керамика. То може да се използва самостоятелно или в различни комбинации на цветове и форми. Също така е подходящо за поднасяне на различни варианти топли и студени предястия, риба, сладки, десети, хапки и други ястия.

Guy Degrenne е водеща компания, която създава и произвежда богата гама порцеланови и керамични съдове,  прибори за хранене и  кухненска посуда. Моделите са пригодени за всеки стил и носят френска елегантност, която дава на марката отличен прием в световен мащаб. Guy Degrenne работят в тясно сътрудничество с известни готвачи за постигане на максимална ергономичност и уникален дизайн, който се харесва както на модерни, така и на традиционни клиенти.

Нашето ексклузивно партньорство с марката дава на професионалистите богат избор във всички ценови класове: нисък, среден и висок.

• В кутия по 2 броя;
• Може да се ползват в микровълнова фурна;
• Подходящи за интензивна употреба;
• Подходящи за миялна машина;

• Made in France